30 Mayıs 2020 Cumartesi

Eskişehir’de bir ilk: Başarı Ödülleri




Eskişehir’de bir ilk: Başarı Ödülleri

Eskişehir’de ilk kez düzenlenen ve her yıl yapılması planlanan Eskişehir Başarı Ödülleri’nin ödül teslim töreni gerçekleşti. Temmuz ayından itibaren yoğun çalışmalarla sürdürülen ödül töreni, görkemli bir organizasyonla 15 Aralık Pazar günü Gaga Restaurant’ta yapıldı.

Bu özel gecenin sunuculuğunu ünlü manken-sunucu Özge Ulusoy ve Soner Yüksel üstlendi. Törene; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ETO Başkanı Metin Güler, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, Eskişehir Teknik Üniversitesi(ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, ETİ Yönetim Kurulu Başkanı Firüzhan Kanatlı, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Eskişehir’in önde gelen simaları katıldı. 

Tören öncesi kokteyl ile başlanan gecede, Espark defilesi yapıldı. Defilede ünlü mankenler; Wilma Elles, Ece Gürsel ve Serkan Tan boy gösterirken genç mankenler de podyumda izleyenleri büyüledi. Beğeniyle izlenilen defilenin ardından, Eskişehir’in kazananları belli oldu.

Eskişehir başarıları taçlandırıldı

Başarıların ödülledirildiği gecede; ilk olarak ‘’ömür boyu başarı ödülü’’ Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e verildi. Büyükerşen, tüm Eskişehir halkına ve törenin kurucusu Ahmet Can Akdemir’e ödülü için teşekkür etti.  Jüri özel ödülü ise Başkan Yılmaz Büyükerşen tarafından Gürdal Abacı’ya verildi. Büyükerşen, Gürdal Abacı’nın da zaman zaman kızdığı haylaz bir öğrencisi olduğunu söyledi. Yılın Sorumluluk Projesi Ödülü’nü Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Gökkuşağı Kafe-Tepebaşı Belediyesi adına aldı. Ulusal Başarı Ödülü ise ETİ’ye verilirken, ödülü ETİ Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı aldı. Yılın TV Kanalı Ödülü ESTV’ye verildi, ödülü ESTV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş aldı. Yılın Gazetesi Ödülüne Anadolu Gazetesi layık görüldü. Ödülü gazete adına Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kaan Özcan aldı. Yılın Köşe Yazarı Ödülü ise Anadolu Gazetesi’nden Arif Anbar’a verilirken, Yılın TV Programı ise ES TV’de yayınlanan  “Vaziyet” programı oldu. Yılın Bürokratı ödülü, Özdemir Çakacak’a verilirken ödülü Çakacak adına Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey aldı. Yılın Kadın Şarkıcısı ödülünü alan Şimal patronu Gürdal Abacı’ya teşekkürlerini sundu ve konuklara konser verdi.

Ödüller sahiplerini buldu 


 Törende verilen diğer ödüller; Yılın iş adamı: Erol Tabanca. Yılın iş kadını:Sibel Gencer. Yılın Yatırımcısı: Hulusi Buyan. Yılın Sağlık Kurumu: Fizyomer Fizik Tedavi ve Rahabilitasyon Merkezi, Yılın Eğitim Kurumu: Atayurt Okulları, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu: Kent Bilişim Kurulu, Yılın Öğrenci Kulübü: Anadolu Üniversitesi-İletişim Kulübü, Mesleki Başarı Ödülü: Kenan Araz, Yılın Kadın Sporcusu: Semin Öztürk, Yılın Erkek Sporcusu: Mehmet Özcan, Yılın Çocuk Sporcusu: Alya Çetintaş, Spor Özel Ödülü: Sümeyye Boyacı, Yılın Tiyatro Oyunu: 12 Öfkeli, Yılın Kadın Tiyatro Sanatçısı: Elif Melda Yılmaz, Yılın Erkek Tiyatro Sanatçısı: Hakkı Kuş, Mesleki Başarı Ödülü: Çağrı Cansever, Yılın Müzik Grubu: Sahibinden Kiralık, Yılın Kadın Şarkıcısı: Şimal, Yılın Erkek Sanatçısı: Ceg, Yılın DJ’i: Tuğra Taş, Sanat Özel Ödülü: Ali Eldem, Yılın Yapı Projesi: Odunpazarı Modern Müze (OMM) , Kent Kültürü Özel Ödülü: Sivrihisar Belediyesi, Yılın TV Programcısı: Seda Öğretir, Yılın Radyosu: Radyo A, Yılın Radyo Programcısı: Alişya Baba, Yılın Dergisi: Motto, Yılın Haber Portalı: eskisehir.net, Mesleki Başarı Ödülü: Hidayet Tepeli, Medya Özel Ödülü: Yılmaz Karaca, En İyi Gece Kulübü: 222 Park Retro Hall, En İyi Restaurant: GaGa, En İyi Şef: Mehmet Öztürk, En İyi Pub: Schön, En İyi Kafe: Acıktım Kafedeyiz, En İyi Kahve Dükkanı: İtalyan, En İyi Otel Konsepti: Tasigo Otel, En İyi Spor Merkezi: Sablon Wellness Club, Turizm Özel Ödülü: Odunpazarı Belediyesi, Yılın Moda Tasarımcısı: Fulya Yaba, En İyi Kadın Kuaförü: Hasan Güder, En İyi Erkek Kuaförü: Ali Küçük, Mesleki Başarı Ödülü: Halit Şahin, Mesleki Başarı Ödülü: Aysan Mühendislik oldu.

Eskişehir’de ilki yapılan ödül töreninde konuklar oldukça keyifli bir gece geçirdi. Törenin ardından eğlence After-Party ile devam etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital hikaye

  https://docs.google.com/presentation/d/1tF1btW4BNU5FqQ9NVLFC972vNXF80uXLlDQeItm7uvI/edit?usp=sharing