30 Mayıs 2020 Cumartesi

Eskişehir’de Sevgililer Günü nasıl geçti?


Tüm dünyada coşkuyla kutlanan, sevginin taçlandırıldığı gün; 14 Şubat Sevgililer Günü Eskişehir’de de, eğlenceli ve oldukça dolu bir şekilde kutlandı.

Eskişehir’de çiftlerin gittiği mekânlardan ve katıldığı etkinliklerden kutlama manzaralarını sizler için görüntüledik.

14 çift 14 nikâh

İlk olarak gündüz saat 14.00’da Vega Outlet AVM’DE Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç tarafından 14 çifte nikâh kıyıldı. Tepebaşı Belediyesi ve Vega Outlet AVM Eskişehir Alışveriş Merkezi iş birliğiyle düzenlenen nikâh töreninde 14 çift mutluluklarını evlilikle taçlandırdı. Geleneksel olması planlanarak başlanan ve üç yıldır aynı tarihte gerçekleşen toplu nikâhlarda bu sene de çiftler dünya evine girdi.

Genç çiftlerin nikâhlarını kıyan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, evlenen çiftlere tebrik dileklerini iletirken, mutlu evliliğin sevgi ve saygıyla mümkün olacağını söyledi. Sevgililer Günü’nü senenin en özel günlerinden biri olarak niteleyen Başkan Ataç, evlilik müessesesinin çok özel olduğunu ve bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini cümlesine ekledi. Kıydığı nikâhlarda evlilik cüzdanını gelinlere takdim eden Ahmet Ataç, sonrasında çiftler ve şahitlerle teker teker fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Evlilik cüzdanın gelinlere eşlerine iyi bakması şartıyla takdim eden  Ataç, hem çiftlerle hem de çiftlerin aileleriyle bu özel günü ölümsüzleştirdi.

Pasta kesim töreni öncesinde 14 çift ve Başkan  Ahmet Ataç fotoğraf çektirdiler ve Ataç nikâhını kıydığı çiftlere ilk düğün hediyelerini verdi. Kıyılan nikâhların ardından düğün pastalarını kesen çiftlere Vega Outlet AVM tarafından sürpriz hediyeler de verildi. Bu özel günde tüm çiftler, mutluluklarını bol bol fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

Sevgililer Günü Workshop ile devam etti


Store’Mills Sevgililer Günü’ne özel pasta ve çikolata workshopu organize etti. Workshop’a katılan konuklar pasta ve çikolata yapmayı öğrenirken, sonra yaptıkları pasta ve çikolataların tadımını yaptılar.


Katılımcılar, Store’Mills şefinden pastacılık ve çikolata yapımı ile ilgili bilgiler edindi. Katılımcıların yaptığı kalp şeklinde çikolataların tadımının ardından yine kalp şeklinde yapılan Sevgililer Günü pastaları da katılımcılara hediye edildi. Sevgililer Günü için özel olarak düzenlenen bu etkinlikte katılımcılar hem eğlendi hem de pasta ve çikolata yapımının ayrıntılarını öğrendi.Eşi veya sevgilisiyle bu etkinliğe gelen çiftler, keyifli ve öğretici vakit geçirdiklerini söyledi.



Sevgililer Günü rotası Teras Balık’ta  devam etti

Eskişehirliler, Sevgililer Günü akşamını Eskişehir’in gözde mekânı Teras Balık’ta geçirmeyi tercih ettiler.


Romantik akşam yemeklerinin yenildiği bu özel günde çiftler, Teras Balık’ta unutulmaz bir gece yaşadı. Teras Balık, sosyal medya hesabından bir hafta öncesinde, düzenlediği çekilişle takipçilerine dilediği kişiyle akşam yemeği hediye etti. Çekilişi kazanan şanslı çift, Hacer Avcı ve Murat Soysal oldu.



Sevgililer Günü’nü Teras Balık’ta geçirmeye hak kazanan genç çift, gecenin tadını doyasıya çıkardı. Sevgilim aynı zamanda çocuğum ve ailem diyen çocuklu ailelerinde rotası Teras Balık olurken, Sevgililer Günü akşamı tüm ihtişamıyla devam etti.



                        Sevgililer Günü’nün son adresi Majha oldu

Eskişehirli çiftlerin bir diğer tercihi ise, Eskişehir’in sevilen eğlence mekânı 222 Park Majha oldu.

Özenle hazırlanmış ve aşkın rengi kırmızıya bürünmüş 222 Park Majha’da, Sevgililer Günü rüzgârı esti. Bu özel günü dışarıda keyifli bir şekilde geçirmek isteyen çiftler, romantizmin ve lezzetli bir akşam yemeğinin tadını çıkardı. Canlı müzik eşliğinde yemeklerini yiyen ve sohbetin tadını çıkaran çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu.  Bu anlamlı ve özel gecede;  şık ve güzel çiftler, objektiflerimize poz vermeyi ihmal etmedi.

Eskişehirlilerin sevdiği kişiyle yemek yediği, eğlendiği ve hatta evlendiği bu unutulmaz 14 Şubat günü, her yıl olduğu gibi unutulmaz anlara imza atmış oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital hikaye

  https://docs.google.com/presentation/d/1tF1btW4BNU5FqQ9NVLFC972vNXF80uXLlDQeItm7uvI/edit?usp=sharing